Vacature medewerker ZorgNetOost Servicepunt

Help jij graag mensen op weg en beginnen jouw handen ook te jeuken als iets niet werkt? Dan zoeken we jou!

In deze tijd is het lastig om nieuwe mensen te vinden. Maar gelukkig hebben wij een prachtig netwerk. En wie wil er nou niet bij ZorgNetOost werken 🙂

Als medewerker van het ZorgNetOost Servicepunt ben je ons nieuwe visitekaartje. Je bent namelijk het eerste aanspreekpunt voor zorgverleners en medewerkers uit de aangesloten organisaties. Je haalt plezier uit het helpen van gebruikers. En heeft een gebruiker een probleem dan los jij het op! Jij hebt het eerst contact met de verschillende leveranciers. Je vindt het leuk om je te verdiepen in de wereld van ICT in de zorg. Interessant? Lees dan snel verder via onderstaande button:

Herken jij je zelf hierin? Neem dan contact met ons op!