Manifestival

We bestaan alweer 15 jaar! Daarom hebben we dit jaar een feestjaar. Één van de hoogtepunten tot nu toe was de bestuurlijke bijeenkomst van afgelopen februari waar de bestuurders van de regionale zorginstellingen het manifest regionale samenwerking ondertekenen. Iets waar we trots op zijn!


Op 25 september staat dit manifest opnieuw centraal tijdens ons Manifestival! Tussen 15.00 uur tot 17.00 uur laten we graag zien dat online vieren minstens zo feestelijk kan zijn als in het echt.


Tijdens het Manifestival nemen we je mee in de nieuwe programmalijnen, proosten we samen, vragen we Erik Gerritsen, secretaris-generaal van VWS, het spreekwoordelijke hemd van het lijf en hebben we een aantal verrassingen in petto. Om het feest compleet te maken wordt het plenaire gedeelte begeleid door de dagvoorzitter Sabine Uitslag. Daarna gaan we in verschillende sessies uiteen om kennis en ervaringen uit te wisselen. Kortom: een vol programma dat je niet wilt missen!

Erik Gerritsen heeft inmiddels de de datum met dikgedrukte letters in zijn agenda staan, jij nu ook?

Tot dan!

Programma manifestival

Wil je het Manifest nog eens teruglezen? Bekijk hem hier

Meer weten?
Wil je meer weten over het Manifestival of het Manifest Regionale samenwerking? Neem dan contact op via onze contactpagina of door te mailen naar communicatie@zorgnetoost.nl.