Z6_N9K0IH80N03SD0QCNG50P12005
{}
Z7_N9K0IH80N03SD0QCNG50P12080

Persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO)

Actions
Loading...

Persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO)

“Het bruist in Twente! MedMij en PGO zijn begrippen die je vast wel eens voorbij hebt horen komen, of misschien ben je er wel actief mee bezig. Hoog tijd om bij te praten!” Met deze woorden begon onze uitnodiging voor de lunch Meet Up over het onderwerp Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO) in december 2018. Waarbij we de aanwezigen informeerden over alle ontwikkelingen op het gebied van persoonlijke gezondheidsomgevingen. Door de mensen van MedMij werden we bijgepraat over de laatste landelijke ontwikkelingen. En samen met Vitaal Twente is er vanuit ZorgNetOost een beeld geschetst van wat dit betekent voor de regio. Om een beeld te krijgen van een PGO namen vervolgens twee leveranciers (Quli en Funatic) ond mee in hun wereld en toonden ze welke mogelijkheden een PGO de patiënt en zorgverlener biedt. Dat dit onderwerp daadwerkelijk leeft in Twente, bleek wel uit de volle en enthousiaste zaal. Met deze bijeenkomst hebben we een eerste aanzet gedaan om de kansen voor de regio te verkennen. Op de pagina houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen en documentatie op het gebied van PGO's. Duik je met ons mee deze wereld in?

ZNO Notitie Persoonlijke Gezondheidsomgevingen.
We hebben een notitie opgesteld waarin de stand van zaken (januari 2019) omtrent PGO's worden beschreven.

Bekijk de notitie

 

Presentaties Lunch Meet Up december 2018

Kon je niet bij de bijeenkomst zijn, maar ben je toch benieuwd naar de presentaties? Of wil je ze nog eens terug kijken? Je vindt ze hieronder allemaal terug.

Presentatie MedMij Lunch Meet Up PGO
Presentatie van ZorgNetOost
Presentatie van Vitaal Twente
Presentatie Quli Lunch Meet Up PGO
Presentatie Funatic Lunch Meet Up PGO
Afsluiting Lunch Meet Up PGO

Wil je op de hoogte blijven van de PGO-ontwikkelingen? Of heb je een vraag over PGO's of over deze bijeenkomst? Mail naar marloessanders@zorgnetoost.nl.