Z6_N9K0IH80N88KC0Q183A9RD00O6
{}
Z7_N9K0IH80N88KC0Q183A9RD0043

De maand maart staat weer in het teken van privacy!

Actions
Loading...

De maand maart staat weer in het teken van privacy!

Na het succes van vorig jaar, staat ook dit jaar de maand maart weer in het teken van privacy! Vanuit de ZorgNetOost Klankbordgroep privacy en veiligheid organiseren we de campagne Privacymaart. Met deze campagne willen we privacy en informatieveiligheid op een positieve en ludieke manier onder de aandacht te brengen bij zorg- en welzijnsprofessionals in de regio. De kick-off van deze campagne is op dinsdag 3 maart met een regionale bijeenkomst.

Campagne
Elke week staat er een specifiek thema binnen de campagne centraal. Via ambassadeurs in de instellingen en vanuit ZorgNetOost worden tijdens de campagne verschillende middelen verspreid met informatie, tips & tricks over de specifieke thema's.

Week 1: Zorg jij voor privacy?
Week 2: Privacy en patiëntgegevens.
Week 3: Privacy op de werkvloer
Week 4: Toestemming.

Week 1:

Zorg jij voor privacy?

 

Fotoverslag kick-off Privacymaart  Poll Privacymaart  Gouden gedragsregel  Video ‘Hoe makkelijk deel jij gegevens?’’

 

 

Week 2:

Privacy en patiëntgegevens

 

Privacy en patiëntgegevens   Video: Gegevens delen – Weet wat je vraagt!   Gouden gedragsregel  Hoe wil jij dat een ander met jouw gegevens omgaat? 

 

Verplaatsen campagne Privacymaart
Vanwege de verspreiding van het Corona-virus hebben wij onze campagne #Privacymaart gestopt. Al onze aandacht is op dit moment bij het ondersteunen van onze zorgcollega’s. De campagne #Privacymaart, waarin wij kennis delen over privacy in de zorg, wordt verplaatst naar een later tijdstip dit jaar.

ZorgNetOost staat klaar om zorgcollega’s in de regio te helpen. Vanuit onze netwerkrol kunnen wij snel kennis en contacten delen. Mocht je willen weten hoe collega instellingen bepaalde thema’s oppakken, neem dan vooral contact met ons op. Voor hulp of bij vragen staat onze servicesdesk voor je klaar!

 

Volg ons op LinkedIn     Volg ons op Twitter  Volg ons op Facebook