Lunch Meet Up PGO

Het bruist in Twente! MedMij en PGO zijn begrippen die je vast wel eens voorbij hebt horen komen, of misschien ben je er wel actief mee bezig. Hoog tijd om bij te praten!

Op 12 december a.s. organiseren we een Meet Up waarin we je informeren over alle ontwikkelingen op het gebied van persoonlijke gezondheidsomgevingen. Door de mensen van MedMij word je bijgepraat over de laatste landelijke ontwikkelingen. En samen met Vitaal Twente zullen we een beeld schetsen van wat dit betekent voor de regio. Daarnaast brengen we je op de hoogte van de laatste regionale ontwikkelingen. Om een beeld te krijgen van een PGO nemen vervolgens twee leveranciers (Quli en Funatic) je mee in hun wereld en tonen ze welke mogelijkheden een PGO de patiënt en zorgverlener biedt. Tenslotte kijken we welke stappen er gezet kunnen worden en kan je aangeven in hoeverre je bij het vervolg betrokken wilt zijn.

Programma
Tijd               Onderdeel
11:30 - 12:00   Inloop met broodjes
12:00 - 12:10   Opening door Renie Heerbaart
12:10 - 12:25   Landelijke ontwikkelingen vanuit MedMij
12:25 - 12:40   Regionale ontwikkelingen - ZorgNetOost en Vitaal Twente
12:40 - 12:55   Toelichting PGO door leverancier Quli
12:55 - 13:10   Toelichting PGO door leverancier Funatic
13:10 - 13:30   Discussie en gezamenlijke afsluiting

De Meet Up vindt plaats bij ZorgNetOost. Je kan ons vinden aan de Zuiderval 62-2 (Toren Noord). Collega’s voor wie deze bijeenkomst ook relevant is zijn natuurlijk ook van harte welkom en kunnen zich tevens via onderstaande button aanmelden. Er zijn geen kosten aan de inschrijving verbonden. Je kan je aanmelden tot 3 december.

Heb je een vraag over PGO's of over deze bijeenkomst? Neem dan contact op met Marloes Elskamp-Sanders via marloessanders@zorgnetoost.nl of 06-10882480.

Hopelijk tot 12 december!

 

Meld je hier aan voor de Meet Up!