Lunch Meet Up PGO

Het bruist in Twente! MedMij en PGO zijn begrippen die je vast wel eens voorbij hebt horen komen, of misschien ben je er wel actief mee bezig. Hoog tijd om bij te praten!

Afgelopen 12 december organiseerden we een Meet Up waarin we de aanwezigen informeerden over alle ontwikkelingen op het gebied van persoonlijke gezondheidsomgevingen. Door de mensen van MedMij werden we bijgepraat over de laatste landelijke ontwikkelingen. En samen met Vitaal Twente is er vanuit ZorgNetOost een beeld geschetst van wat dit betekent voor de regio. Om een beeld te krijgen van een PGO namen vervolgens twee leveranciers (Quli en Funatic) ond mee in hun wereld en toonden ze welke mogelijkheden een PGO de patiƫnt en zorgverlener biedt. Een drukbezochte en inspirerende bijeenkomst!

 

Bekijk hier de presentaties van de bijeenkomst:

Presentatie MedMij Lunch Meet Up PGO
Bekijk hier de presentatie van ZorgNetOost
Bekijk hier de presentatie van Vitaal Twente
Presentatie Quli Lunch Meet Up PGO
Presentatie Funatic Lunch Meet Up PGO
Afsluiting Lunch Meet Up PGO

Wil je op de hoogte blijven van de PGO-ontwikkelingen? Of heb je een vraag over PGO's of over deze bijeenkomst? Mail naar marloessanders@zorgnetoost.nl.

 

Onze volgende Lunch Meet Up vindt plaats op 6 maart 2019. In de maand maart besteden we een maand lang extra aandacht aan privacy; oftewel onze privacymaart!