Z6_GAC8H902KO7JD0AIKGODV22080
Z7_GAC8H902KO7JD0AIKGODV22081
Z7_GAC8H902KO7JD0AIKGODV220O1

Feestjaar officieel geopend

February 5, 2020

Gisteren was het zover; we hebben ons feestjaar ter ere van het 15 jarig bestaan officieel geopend in een zaal vol enthousiaste en eensgestemde regionale bestuurders.

Tijdens de bijeenkomst namen de verschillende sprekers ons mee in de belangrijkste ontwikkelingen van de afgelopen jaren en keken we alvast gezamenlijk vooruit. Via een videoboodschap werden we geprezen door Erik Gerritsen, Secretaris Generaal, Ministerie van VWS, voor alles wat we samen al hebben bereikt. VWS erkent het belang van de samenwerking in de regio via RSO’s. Iets waar we vanuit ZorgNetOost natuurlijk vol in geloven. Ook de andere sprekers spraken zich volmondig uit voor het versterken van de regionale samenwerking. Een bevestiging dat we in Twente op de goede weg zitten. Dit werd aan het einde van de bijeenkomst bekrachtigd met de ondertekening van het Manifest regionale samenwerking door alle aanwezige bestuurders. “Alleen door samen te werken kunnen we een betere uitkomst, patiëntervaring en zorgverlenerservaring realiseren tegen lagere kosten. Samen zorgen we er in de regio voor dat de juiste informatie op het juiste tijdstip bij de juiste persoon aanwezig is.” De ondertekening was een mooi moment om te proosten, samen stil te staan bij wat we de afgelopen 15 jaar hebben behaald en vooral om de komende periode in te luiden! Op naar meer samenwerking!

 

Benieuwd naar de verschillende presentaties en het manifest of wil je ze nog eens terugkijken? Bekijk ze via onderstaande buttons.

Bekijk het manifest

Bekijk de presentaties

Vervolg
De aftrap van het feestjaar en het ondertekenen van het manifest smaken natuurlijk naar meer. De bijeenkomst is pas de start van wat komen gaat, aldus de aanwezige bestuurders. De komende periode zullen we hier meer over vertellen.
We kunnen alvast twee belangrijke momenten noemen om in de agenda te reserveren:
Het volgend regionaal bestuurlijk overleg vindt plaatst op 25 september van 15.00 uur tot 17.00 uur. De eerste aanmelding hebben we al binnen; van niemand minder dan Erik Gerritsen, Secretaris Generaal, Ministerie van VWS.
Ook is het vervolgoverleg voor de invulling van het manifest regionale samenwerking voor de regionale informatiemanagers alvast ingepland en wel op 25 maart van 15.00 uur tot 17.00 uur. Tijd om samen concrete stappen te zetten en het enthousiasme om te zetten in resultaten!

Z7_GAC8H902K0GN80AQUKBBUO30H1

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Z7_GAC8H902KO1OF0AAS0AC4010O5