Lovende woorden Erik Gerritsen

March 12, 2020

Onlangs sprak Erik Gerritsen, secretaris Generaal VWS, lovende woorden uit over wat we in de regio Twente allemaal samen hebben bereikt binnen ZorgNetOost. Een mooie bevestiging dat we in Twente op de goede weg zitten. Iets waar we natuurlijk trots op zijn.

We delen deze video daarom natuurlijk graag nog een keertje met je.
De video is gemaakt voor het bestuurlijk overleg van afgelopen 4 februari. Naast deze bijzondere boodschap, ook een bijzonder overleg. Het was de formele opening van ons feestjaar ter ere van ons 15-jarig bestaan en de regionale samenwerking werd bekrachtigd door een groot aantal bestuurders door de ondertekening van het manifest regionale samenwerking. Een mooi moment om stil te staan bij wat we de afgelopen 15 jaar samen hebben bereikt en om alvast vooruit te blikken op wat we de komende periode samen gaan doen. Dat we deze bijeenkomst konden beginnen met de lovende woorden van Erik Gerritsen maakt het geheel af in stijl!
Als kers op de taart heeft Erik Gerritsen toegezegd op het volgend bestuurlijk overleg in persoon aanwezig te zijn. Dit staat dan ook op de agenda voor 25 september a.s.


Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.