Nieuwe collega's

February 8, 2018

Sinds begin dit jaar hebben we bij ZorgNetOost drie nieuwe collega’s mogen verwelkomen. In dit nieuwsbericht stellen zij zich aan u voor.

 

Marieke Lieverdink - Projectleider

Mijn naam is Marieke Lieverdink–de Gelder en ik ben een geboren en getogen Achterhoeker. Sinds 1999 heb ik gewerkt bij het Medisch Spectrum Twente als verpleegkundige, en sinds begin 2017 als projectleider. Ik vind het leuk om mijn ervaring in de zorg op een ander vlak in te zetten. Voor het verbeteren van zorg in de keten, over de ziekenhuisgrens heen, is een veilige overdracht van gegevens essentieel. Ik ben dan ook erg enthousiast dat ik mijn kennis, kunde en ambitie vanaf nu mag inzetten als projectleider bij ZorgNetOost.

     
     
 

Lian Vree Egberts - Projectleider

Mijn naam is Lian Vree Egberts. Vanaf januari versterk ik ZorgNetOost in de rol van projectleider. Vanuit mijn opleidingen Gezondheidswetenschappen en Bedrijfskunde heb ik me de laatste jaren gericht op het uitwisselen van toewijzings- en declaratieberichten binnen verschillende financieringsstromen in de zorg en het beheer van applicaties die deze uitwisseling mogelijk maken. Ik kijk ernaar uit om deze kennis, ervaring en inzichten te combineren tijdens mijn nieuwe uitdaging bij ZorgNetOost.

     
     
 

Karin Egelmeer - Communicatiemedewerker

Mijn naam is Karin Egelmeer. De komende zes maanden mag ik aan de slag als communicatiemedewerker voor ZorgNetOost; een goede reden om mij aan u voor te stellen. Na een Bachelor European Public Health in Maastricht en een Master Communication Studies in Enschede ben ik als rasechte Brabantse in het oosten blijven hangen. In het jaar na mijn afstuderen heb ik gewerkt aan de communicatie, implementatie en innovatie van kwaliteitsmetingen in de zorg. Ik kijk ernaar uit om deze achtergrond in te zetten voor ZorgNetOost!

 

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.