Z6_GAC8H902KO7JD0AIKGODV22080
{}
Z7_GAC8H902KO7JD0AIKGODV220O1

Over precies een week is ons #Manifestival!

October 6, 2021

Dit jaar in het teken van regionaal netwerk(en). Wij staan te popelen om iedereen weer in levende lijve te ontmoeten en nemen je de komende dagen mee in onze voorpret. Vandaag stellen we onze dagvoorzitter aan jullie voor: Patrick van der Schaaf.

Hij is ondernemer in de zorg, congresontwikkelaar en sinds 2019 door een speling van het lot ervaringsdeskundige leukemie. Ook is hij vader van 3 dochters, 2 bonuszoons en hond Vesper.

Zijn jarenlange ervaring bij KLM en diverse ondernemingen in de zorg brengt hij als spreker samen tot een uniek verhaal over motivatie, innovatie, dankbaarheid en de menselijke kant van de zorg. Met een groot netwerk door o.a. de organisatie van reizen naar HIMSS is Patrick een bekende van ZorgNetOost en van veel van onze deelnemers.

Op het podium combineert Patrick als moderator zijn kennis van de zorg met zijn persoonlijke verhaal, vol bijzondere ontmoetingen en gebeurtenissen. Het afgelopen jaar presenteerde hij samen met Tom van ’t Hek de Cognicum Collegetour, een reeks inhoudelijke, interactieve tafelgesprekken over actuele zorgthema’s. Verbinden zit Patrick in het bloed (ook na de transplantatie) en met charme en humor zorgt hij voor een energieke en interactieve bijeenkomst.

Wij kijken uit naar volgende week!


#aftellen #regionaalsamenwerken #eco-systeem #gegevensuitwisseling #deregiowerkt

Z7_GAC8H902K0GN80AQUKBBUO30H1

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Z7_GAC8H902KO1OF0AAS0AC4010O5