Z6_GAC8H902KO7JD0AIKGODV22080
{}
Z7_GAC8H902KO7JD0AIKGODV220O1

#ZNOPrivacypost: Ken jij de glimlach van Lian al?

April 8, 2021

We hebben net de campagne #Privacymaart afgerond, dus die glimlach was de afgelopen periode bij Lian als FG’er veel te zien. Het hele jaar is privacy en met name ook de bewustwording een belangrijk thema, maar afgelopen maand stond het natuurlijk even extra in de spotlight. Een topmaand als FG’er dus.

‘Als wij ons werk netjes doen kunnen zorgverleners er op vertrouwen dat de gegevensuitwisseling veilig is en blijft’, aldus Lian. Kernwoorden hierbij zijn beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid, de BIV zoals Lian het noemt.  

Aan het begin van het jaar hebben we de jaarkalender op het gebied van privacy en veiligheid doorgenomen om te kijken welke onderdelen en stappen we belangrijk vinden. Tijdens de uitgebreide presentatie zie je de ogen van Lian fonkelen. Ze vertelt met gepaste trots wat er allemaal al is gebeurd in de afgelopen periode. En dat is een flinke lijst! 

Waar we aan het begin van het jaar nog even op moesten wachten konden we gelukkig al snel van de daken schreeuwen: we zijn gecertificeerd voor NEN7510 en ISO27001! Deze logo’s prijken inmiddels ook trots op onze website. Dit zijn lange trajecten, waarbij geschakeld moet worden met veel partijen en er veel gedocumenteerd moet worden. Maar lijstjes en doorzettingsvermogen passen goed bij Lian. Niemand hoeft haar ook te vragen of ze haar werk leuk vindt, die glimlach is niet te missen.

 

#ZNOPrivacypost

Z7_GAC8H902K0GN80AQUKBBUO30H1

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Z7_GAC8H902KO1OF0AAS0AC4010O5