Contact & service

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze servicedesk via onderstaand formulier, door te mailen naar servicedesk@zorgnetoost.nl of bel 088 - 435 7337.

De servicedesk is op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar. Mails na 17.00 uur of in het weekend zullen de volgende werkdag voor 10.00 uur beantwoord worden

Overzicht storingen en onderhoud

Hier vind je een overzicht van de bij ons bekende storingen en gepland onderhoud. Mis je hier gegevens? Neem dan contact op met onze servicedesk.

Storingen

Er zijn op dit moment geen storingen bij ons bekend.

Onderhoud

In verband met een update van de ZorgNetOost XDS infrastructuur op dinsdag 24 september tussen 13.00 uur en 16.00 uur waardoor het niet mogelijk is om binnen dit tijdsbestek gebruik te maken van de dienst ZNO e-Lab XDS.

Op woensdag 25 september a.s. vindt er een grote update plaats van ZNO XDS.
Vanaf 15:00 uur zal de dienst niet beschikbaar zijn tot naar verwachting donderdag 26 september 18.00 uur. Zodra de dienst weer beschikbaar is berichten wij hierover op deze pagina. Tevens ontvangen gebruikers een servicebericht per mail van de ZNO Servicedesk.

Na de updates kan je de dienst ZNO e-Lab XDS weer gebruiken zoals je gewend bent. Functioneel verandert er niets aan de dienst.

Aan- of afmelden voor zorgverleners

Je kan je aan- of afmelden voor onze diensten door gebruik te maken van het juiste formulier en deze door de tekenbevoegde persoon te laten ondertekenen. Voor een huisartspraktijk is dit de praktijkhoudend huisarts of de praktijkmanager. Voor de apotheek is dit de apotheekhouder. Het ingevulde en ondertekende formulier kan je per post versturen naar ZorgNetOost (Zuiderval 62-2, 7543 EZ Enschede) of mailen naar servicedesk@zorgnetoost.nl.

ZNO Aanmeldformulier

ZNO Afmeldformulier

Social Media

Volg ons nu ook op Twitter en Facebook! Zo ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen.

Contactgegevens

Zowel ons bezoekadres als postadres is:
Zuiderval 62-2
7543 EZ Enschede

Algemeen telefoonnummer: 088-4357337
Algemeen mailadres: servicedesk@zorgnetoost.nl

Route

Ja kan het bedrijventerrein Park Phi betreden via de afslag van de Zuiderval of vanaf de Wethouder Beversstraat via de ingang aan de Schiermonnikooglaan.

Privacy statement

Benieuwd hoe we met jouw gegevens omgaan? Bekijk hieronder ons privacy statement.

Privacy Statement

 

QuickForm Formulier

Actions
Loading...
Neem direct contact met ons op

Inhoud

resterend aantal karakters: