Contact & service

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze servicedesk via onderstaand formulier, door te mailen naar servicedesk@zorgnetoost.nl of bel 088 - 435 7337.

De servicedesk is op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar. Mails na 17.00 uur of in het weekend zullen de volgende werkdag voor 10.00 uur beantwoord worden

Overzicht storingen en onderhoud

Hier vind je een overzicht van de bij ons bekende storingen en gepland onderhoud. Mis je hier gegevens? Neem dan contact op met onze servicedesk.

Storingen

CGM Huisarts en ZNO e-Lab Medlon:
Na een update van CGM Huisarts op 29/30 oktober wordt het ZNO ZorgPortaal op een afwijkende manier geopend. Ook werken de tegels om een labaanvraag bij Medlon te doen niet meer. Dit los je op door CGM te bellen: die moeten een instelling bij jullie aanpassen waardoor het ZNO ZorgPortaal weer in een internet-browser wordt geopend en alle tegels weer werken. 
(Update 30 oktober 2020; 10:45 uur)

Onderhoud

Er is op dit moment geen onderhoud gepland.

Aan- of afmelden voor zorgverleners

Je kan je aan- of afmelden voor onze diensten door gebruik te maken van het juiste formulier en deze door de tekenbevoegde persoon te laten ondertekenen. Voor een huisartspraktijk is dit de praktijkhoudend huisarts of de praktijkmanager. Voor de apotheek is dit de apotheekhouder. Het ingevulde en ondertekende formulier kan je per post versturen naar ZorgNetOost (Zuiderval 62-2, 7543 EZ Enschede) of mailen naar servicedesk@zorgnetoost.nl.

ZNO Aanmeldformulier

ZNO Afmeldformulier

Social Media

Volg ons nu ook op Twitter en Facebook! Zo ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen.

Contactgegevens

Zowel ons bezoekadres als postadres is:
Zuiderval 62-2
7543 EZ Enschede

Algemeen telefoonnummer: 088-4357337
Algemeen mailadres: servicedesk@zorgnetoost.nl

Route

Je kan het bedrijventerrein Park Phi betreden via de afslag van de Zuiderval of vanaf de Wethouder Beversstraat via de ingang aan de Schiermonnikooglaan.

Privacy statement

Benieuwd hoe we met jouw gegevens omgaan? Bekijk hieronder ons privacy statement.

Privacy Statement

 

QuickForm Formulier

Actions
Loading...
Neem direct contact met ons op

Inhoud

resterend aantal karakters: