deregiowerkt: heb jij het MIC al in je agenda staan?

Na 1,5 jaar MICx webinars is het weer tijd voor een fysiek congres van het MIC (het Medisch Informatica Congres) waar je word bijgepraat op de hoofdthema’s “Vastleggen, Uitwisselen, Hergebruiken, Implementatie en Keten” met voorbeelden uit de praktijk en ontwikkelingen op beleidsgebied.


Het MIC wordt al decennialang georganiseerd en we zijn trots dat RSO NL hier nauw bij betrokken is samen met IHE Nederland, MIM, NVKI, V&VN/CNIO, VMBI. Dit jaar een ééndaags congres vol goede inhoud, met na afloop natuurlijk tijd voor borrel en diner. We snappen dat het lastig kiezen is met zo’n goedgevuld blokkenschema daarom alvast een tip voor de sessie ‘Digitaal samenwerken in de regio: praktijkverhalen’. Hier ga je in gesprek met onze RSO-collega’s Mireille Wolleswinkel-Schriek (@RZCC), Jasper van Sambeek (Sleutelnet) en Michel Löhr (GERRIT) over hoe digitalisering succesvol in de praktijk gebracht kan worden. Vanuit ZorgNetOost zijn we natuurlijk ook aanwezig bij het congres. Ben jij er ook bij?

#regionalesamenwerking #RSO #gegevensuitwisseling #kennisdelen