Nieuws
20-10-2021
Uitgelicht

We zijn live!

Vanuit ZorgNetOost pakken we graag door. We maken van deze hele maand gewoon een feestmaand met zowel het Manifestival als de lancering van de nieuwe website. De komende weken wordt hij steeds verder gevuld, dus hopelijk zien we je dan...

Nieuws
27-07-2021
Uitgelicht

Opgeruimd de zomer in!

We houden de komende periode een opschoonactie voor alle gebruikers van het ZNO ZorgPortaal. Help je mee met opruimen?

Nieuws
30-11-2021
Uitgelicht

#LSPdaarkomjeverdermee: wat hebben we er aan in de dienstapotheek?

Een jaar geleden hebben we samen met dienstapothekers in de regio een reeks webinars georganiseerd. We blikken samen met dienstapotheker Antonella Bortolussi terug.

Nieuws
Uitgelicht

Binnenkort: aanmelden nieuwsbrief

We snappen dat je natuurlijk staat te popelen om je in te schrijven. We vragen je nog heel even geduld te hebben. Vanaf maandag 6 december is dit mogelijk.

Nieuws
26-11-2021
Uitgelicht

#deregiowerkt: samen sterk!

Deze week zouden we eigenlijk weer de #RSOdagen van RSO Nederland hebben. We zouden zelfs een feestje vieren; want het was onze eerste lustrumeditie. RSO Nederland bestaat namelijk 5 jaar!

Nieuws
25-11-2021

#ZNOPrivacypost: Veilig inloggen, fijn IDee

We doen steeds meer online, zoals bijvoorbeeld de uitslagen van een onderzoek bekijken. Om dit soort persoonlijke gegevens goed te beschermen, is het belangrijk om veilig te kunnen inloggen. Daarom hebben wij onze kennis deze week laten bijspijkeren door het webinar ‘Digitale toegang in de zorg’ van VWS en Nictiz.

Nieuws
23-11-2021
Uitgelicht

#LSPdaarkomjeverdermee: Twentse wijsheid

Wist je dat we in Twente zelfs een RSP hadden? Een heus regionaal schakelpunt, voordat er een landelijk schakelpunt was. Niet zo gek dus dat ook het landelijk schakelpunt snel werd omarmd. Met deze bak aan ervaring in de regio hebben we daarom weer nieuwe tips uit Twente om het LSP optimaal te gebruiken:

Nieuws
19-11-2021

#Deregiowerkt: ZorgNetOost in de slingers

Dat wij graag iets vieren zal inmiddels duidelijk zijn. Het vieren van successen leidt namelijk tot meer successen en verbinding. En wie houdt daar nou niet van?

Nieuws
18-11-2021

#ZNOPrivacypost: hoe veilig werk jij online?

Nu thuiswerken steeds gebruikelijker is, is online veiligheid natuurlijk een belangrijk onderwerp. Want hoe zit het met de online risico’s en veiligheid bij Nederlanders? Het #cybersecuritybeeld en deelrapport voor het bedrijfsleven laten dit zien. Wij delen inzichten uit dit rapport en voorzien je van tips, zodat je snel aan de slag kan.

Nieuws
12-11-2021

#Deregiowerkt: samen!

Samenwerken, dat doen we graag. We worden daarom erg enthousiast van het feit dat de ziekenhuizen ZGT en MST bezig zijn met de invoering van een Elektronisch Patiëntendossier (EPD) dat op dezelfde wijze is ingericht. Dit biedt kansen voor de...

Nieuws
11-11-2021
Uitgelicht

Collega gezocht!

Kom jij ons fijne team versterken? Ben jij ons nieuwe visitekaartje? Beginnen jouw handen ook te jeuken als iets niet werkt en help je graag mensen op weg? Dan zoeken we jou! Een belangrijk uitgangspunt van ZorgNetOost is dat zorgverleners...

Nieuws
29-10-2021

#Deregiowerkt: LSP daar kom je verder mee

Wist je dat wij de regionale beheerder zijn voor het #LSP? Daarom helpen we je graag op weg met het gebruik van het LSP en informeren je over de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied. Komende week start dan ook onze nieuwe #LSPcampagne: LSP daar kom je verder mee.