Nieuws
20-10-2021
Uitgelicht

We zijn live!

Vanuit ZorgNetOost pakken we graag door. We maken van deze hele maand gewoon een feestmaand met zowel het Manifestival als de lancering van de nieuwe website. De komende weken wordt hij steeds verder gevuld, dus hopelijk zien we je dan...

Nieuws
21-01-2022
Uitgelicht

#cijfertjeswijsheid: maak kennis met XDS.

#Cijfertjeswijsheid: Maak kennis met XDS. Als je XDS intypt in google kom je op termen als standaarden en bij afbeeldingen zie je zelfs pistolen staan. Graag helpen we je aan een ander beeld.

Nieuws
18-01-2022
Uitgelicht

#LSPdaarkomjeverdermee: Hoe kunnen we jou ondersteunen bij het LSP?

Wij zijn regiocoördinator voor het LSP in Twente. Dat pakken we graag praktisch aan. Zo hebben we speciaal voor gebruikers een LSP-servicedesk, hebben we o.a. een handleiding gemaakt en proberen we je natuurlijk verder op weg te helpen met deze campagne!

Nieuws
14-01-2022
Uitgelicht

#deregiowerkt: kennis delen is vermenigvuldigen!

#deregiowerkt: kennis delen is vermenigvuldigen! Kennis en ervaring samenbrengen om uiteindelijk informatie beter te kunnen duiden en waardevoller te maken. Dat doen we bij ZorgNetOost!

Nieuws
13-01-2022
Uitgelicht

#ZNOPrivacypost: Veilig mailen in de keten

Er wordt veel gemaild in de zorg. Door de komst van de norm voor veilige e-mail, NTA 7516 wordt mail steeds veiliger. Wim Jellema van de Dimence Groep heeft de kennisgroep Privacy en Veiligheid onlangs bijgepraat over de NTA 7516 en wat dit betekent in de praktijk. Deze waardevolle kennis en inzichten willen we jullie niet onthouden.

Nieuws
11-01-2022
Uitgelicht

#LSPdaarkomjeverdermee: Meerwaarde voor de patiënt

Een hoog opt-in percentage levert veel potentie op. Maar wat is nou eigenlijk de meerwaarde voor de patiënt? We leggen het uit aan de hand van ons project ‘kwetsbare patiëntgroepen’ van vorig jaar.

Nieuws
07-01-2022
Uitgelicht

#Deregiowerkt: goede voornemens

Het klinkt misschien afgezaagd; goede voornemens hebben. En waarom zou je eigenlijk juist goede voornemens in januari hebben?

Nieuws
04-01-2022
Uitgelicht

#LSPdaarkomjeverdermee: ontwikkelingen in zicht!

#LSPdaarkomjeverdermee: ontwikkelingen in zicht! Ontwikkelingen rondom het LSP en gemeenschappelijke diensten van VZVZ volgen elkaar snel op. Om zicht te houden op de ontwikkelingen zijn het juiste moment, de juiste informatie en de juiste collega’s van belang, hebben we gemerkt.

Nieuws
24-12-2021

Zin in 2022!!

Oh wat hebben wij veel zin in 2022!! We gaan weer zoveel leuke dingen doen dat we al helemaal in feeststemming zijn!We hopen dat we volgend jaar weer heel veel samen kunnen vieren. Zo kijken we uit naar het regionale...

Nieuws
23-12-2021
Uitgelicht

#ZNOPrivacypost: Zijn jouw slimme apparaten in huis veilig?

Welke slimme apparaten heb jij in huis en zijn ze veilig? Loop een rondje door je huis en vink de veilige apparaten aan met het overzicht van #veiliginternetten. Bij ZorgNetOost gaan we dat doen. Doe je met ons mee?

Nieuws
22-12-2021

Samenvatting rapport autoriteit & markt en Kamerbrief 20-12-2021

Zo vlak voor de Kerst kwamen er nog twee publicaties die we te belangrijk vonden om tot het nieuwe jaar te wachten.