#Privacypost: In gesprek met studenten over Privacymaart

Over twee weken gaat de campagne Privacymaart van start. Vandaag lichten we alvast een tipje van de sluier op over het thema, namelijk privacy is teamsport. Privacy kan je niet alleen, dan doe je samen in een team.

Vandaag hebben we ons privacyteam uitgebreid met studenten van Aventus en Saxion. Tijdens de kick-off krijgen deze studenten namelijk een grote rol. Ze gaan onze ambassadeurs en hun collega’s begeleiden bij de risicoscan Weet Wie Wat Doet.

Om goed voorbereid te zijn voor de kick-off en om kennis te maken met de studenten, gingen Marloes Elskamp-Sanders en Lian Schekman-Vree Egberts vandaag op bezoek bij Saxion. Naast een kennismaking hebben we ook toelichting gegeven op de campagne Privacymaart en de kick-off. We vonden het erg leuk om met deze groep in gesprek te gaan. Binnenkort meer over de studenten en de risicoscan Weet Wie Wat Doet.

Houd onze berichten in de gaten, want de campagne begint al over twee weken.

#RSO #privacy #samenwerken #kennisdelen #gegevensuitwisseling