#Privacymaart: Privacymaart 2023 gaat van start    

Yes! Vandaag starten we weer met #Privacymaart! De jaarlijkse regionale campagne waarin we op een positieve en ludieke manier privacy en informatieveiligheid onder de aandacht brengen.

Deze editie is een bijzondere, want Privacymaart is jarig. Dit is de vijfde editie van Privacymaart. Deze editie staat in het teken van privacy is teamsport. In een team doe je het samen, je viert successen samen, je blijft leren en verbeteren, iedereen draagt zijn steentje bij, je weet elkaar te vinden. Allemaal voor hetzelfde doel: veilige zorg voor patiënten en cliënten.

Privacy is een recht, maar veiligheid is de voorwaarde om daarvan te kunnen genieten. Deze campagne vullen we de voorwaarden in, als team. Zo kan je optimaal genieten van privacy. Kom je bij ons team? Want samen staan we sterk.  

Ook deze editie heeft weer een sterk regionaal karakter. Er zijn weer veel organisaties betrokken bij #Privacymaart, namelijk: Ambulance Oost, CarintReggeland, de Posten, Dimence, Interakt Contour, LabMicTA, LabPON, Liberein, Livio, Mediant, Medlon, MST, RIBW, Roessingh, Saxenburgh, SKB, Tactus, Thoon, TMZ, ZGT, ZorgAccent, Zorgfederatie Oldenzaal, Manna, Zorggroep Sint Maarten.

We merken dat ons team blijft groeien en daar zijn we heel blij mee.

Houd deze maand onze kanalen goed in de gaten om niets te missen van de campagne. Wil je meer weten? Bezoek dan onze campagne pagina op de website.