#Privacymaart: Weet Wie Wat Doet, ook na deze campagne

Dit is alweer de laatste dag van de campagne Privacymaart. De afgelopen weken hebben we samen succes gevierd, zijn we gestart met een goede basis, bleven we trainen en verbeteren, brachten we een extra verdediger in het spel, gaven we de bal door, zijn we gevallen en weer opgestaan. Kortom, we zijn samen sterker geworden. We hebben in de sportschool extra kracht, finesse en conditie opgedaan. Zo kunnen we de toekomst tegemoet op een veilige manier. Privacy is teamsport, dat hebben we wel gezien.

Gelukkig stoppen we niet met privacy en veiligheid. We blijven ons inzetten voor dit belangrijke onderwerp. Ken je onze Privacypost al? Deze post bestaat ook alweer vijf jaar. We plaatsen om de week een berichtje over privacy of veiligheid op onze kanalen.

Natuurlijk gaan we ook door met onze kennisgroep privacy en veiligheid. We blijven elkaar bevragen in onze kennisomgeving en we blijven tijdens bijeenkomsten kennis en ervaring met elkaar uitwisselen.

Ook bij ZorgNetOost doen we aan teamsport. Vorig jaar hebben we voor het eerst samen met Bureau Acute Zorg, Saxion, Universiteit Twente, Thoon en FEA het festival cybersecurity georganiseerd. Het festival richt zich op kennis, vaardigheden, gedrag en competenties rondom cybersecurity in de zorg. En ook dit jaar organiseren we samen weer dit festival. Ondertussen zijn we op elkaar ingespeeld en weten we wie wat doet in het team. Binnenkort volgt meer informatie hierover.