Scholing POINT

Op dinsdag 12 september van 12.00 tot 13.00 uur bieden we op veler verzoek een extra scholing voor de dienst Overdracht aan. Hierin staat het gebruik van de applicatie POINT centraal en is speciaal voor VVT-medewerkers. Deze webinar is vrij toegankelijk voor al onze gebruikers en belooft een inzicht te bieden in het gehele transferproces en hoe de applicatie hierin ondersteuning biedt. 

Tijdens deze sessie zullen we de volgende onderwerpen behandelen:
– Hoe verloopt het gehele transferproces en de rol van POINT daarin, met speciale aandacht voor verschillende transferflows, zoals ZH – VVT met en zonder coördinatiebureau, HA/HAP – VVT, en VVT – VVT;
– Uitleg over het capaciteitenoverzicht;
– Regionale werkafspraken die van invloed kunnen zijn op het proces.
– Tips en tricks die het werken met de applicatie aangenamer en efficiënter maken. 

We verwelkomen niet alleen bestaande, maar ook nieuwe medewerkers die interesse hebben om meer te leren over het gebruik van deze applicatie. Je kan digitaal deelnemen aan deze webinar. Meld je hiervoor aan door te mailen naar secretariaat@zorgnetoost.nl. Kan je helaas niet aanwezig zijn? Neem dan ook per mail contact op zodat we je de opname kunnen sturen. 

Samen blijven we groeien en leren om de zorgsector te ondersteunen en te verbeteren!