Samen vieren dat we 7,5 jaar bestaan!

Niet wij als Zorgnetoost (dit jaar 20 jaar!), maar als RSO Nederland. Afgelopen week vierden we namelijk samen met onze collega RSO’s dat we als RSO Nederland 7,5 jaar bestaan. Natuurlijk waren we vanuit Zorgnetoost goed vertegenwoordigd om de verbinding tussen landelijk en regionaal te versterken en volop kennis en inspiratie op te doen. Het programma zat bomvol boeiende onderwerpen zoals regionaal samenwerken, babyconnect, dataplatformen, Twiin, OpenEHR, AI Act, Mitz, Netwerkzorg, IZA, directeurenpitches en nog veel meer.

Een mooie conclusie: We hebben eigenlijk even een paar paradigmashifts in de zorg nodig. We hebben iets te doen! Dit sluit perfect aan bij het thema van deze kennis- en netwerkdagen ‘Handen uit de mouwen’.  Als RSO’s en RSO Nederland hebben we een sterke positie in het landelijke en regionale speelveld en gaan we samen aan de slag. Deze dagen zijn dan ook voor ons van onschatbare waarde om kennis te vergaderen en van elkaar te leren. We kijken nu al uit naar de volgende RSO-dagen in het najaar!

Dank voor de fijne dagen RSO Nederland SigraWij zijn GERRITSleutelnetRijnmondnetRZCC: Regionaal Zorg Communicatie CentrumZorgnetwerk Midden-BrabantStichting Zorgring NHNRSO Zuid-LimburgRSO Trijn en Connect4Care