Schrijf je nu in voor de deelsessies van het derde Festival Cybersecurity in de Zorg op 18 juni 2024!

Na twee succesvolle edities is het tijd voor de volgende editie en wel op 18 juni 2024, van 14:00 tot 20:00 uur bij Kulturhus Borne.

Dit evenement wordt georganiseerd door Acute Zorg Euregio, CVD – Centrum voor Veiligheid en Digitalisering, Zorgnetoost, FEA CHPA, SHT-THOON, Hogeschool Saxion en University of Twente en richt zich uitsluitend op de zorgsector.

Na de opening zal hoofdspreker Don Eijndhoven ons inzicht geven in de geopolitieke invloed op cybersecurity in de zorg. Daarna volgen meer dan 20 sprekers, verspreid over verschillende deelsessies: van topsprekers en interactieve workshops tot aan live demonstraties. Benieuwd naar het definitieve programma? Bekijk het blokkenschema op de aanmeldpagina.

De eerste inschrijfronde is al voorbij, maar er zijn nog enkele plekken beschikbaar! Bovendien kan je nu je deelsessie kiezen! Werk je in de (acute) zorg in de regio Twente en Oost-Achterhoek en wil je zeker zijn van een plek? Schrijf je dan snel in via: deze link
Deelname is kosteloos.