Banner-Manifestival-2022_DEF_Tekengebied-1

Manifestival 2022

Op 4 oktober is het weer tijd voor ons jaarlijkse Manifestival!

Met het Manifestival verbinden we de zorgorganisaties in onze mooie regio. We zijn nog druk bezig met het programma maar kunnen alvast iets verklappen (omdat we zelf ook zo enthousiast zijn). We starten in de ochtend met een speciaal bestuurdersgedeelte voor alle zorgbestuurders uit de regio. En omdat wij de afstemming met landelijke ontwikkeling erg belangrijk vinden zal tijdens dit bestuurdersgedeelte ook een afvaardiging van de directie Informatiebeleid van Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Aansluitend op het ochtendprogramma is een netwerklunch waar ook de gasten van het middagprogramma op aan sluiten. Een mooi moment op elkaar op te zoeken en bij te praten.
Na de lunch duiken we de diepte in met de CMIO’s, de CNIO’s en anderen die zich bezighouden met gegevensuitwisseling in de zorgprocessen.

Het Manifestival vindt weer plaats bij de Spinnerij (Rigtersbleek-Zandvoort 10, 7521 BE Enschede) en duurt van half 10 tot half 5.

Zodra er meer bekend is over het programma, vind je dit op deze pagina. De genodigden ontvangen de uitnodiging en de informatie per mail. Geen mail gehad en wil je graag aansluiten? Neem dan contact op via communicatie@zorgnetoost.nl