Banner-Manifestival-2022_DEF_Tekengebied-1

Manifestival 2022

Met ons Manifestival verbinden we zorgorganisaties op het gebied van gegevensuitwisseling in onze mooie regio. Het programma bestaat net als vorig jaar uit twee onderdelen; een bestuurdersgedeelte voor alle regionale bestuurders en een strategisch netwerkoverleg met de CMIO’s, de CNIO’s en anderen die zich bezighouden met gegevensuitwisseling in de zorgprocessen.

Dit Manifestival stond in het teken van verbinden en dat is ook gebeurd. Er zijn verbindingen gelegd tussen regionaal en landelijk, tussen theorie en praktijk, tussen de verschillende zorgaanbieders. We zijn ervan overtuigd dat deze verbindingen bijdragen aan wat we in het Manifest betogen: binnen ZorgNetOost werken we aan de juiste zorg tijdig op de juiste plek.

Benieuwd naar de inhoud van de dag? Bekijk de foto’s hieronder. Via de buttons onder aan deze pagina kan je de presentaties bekijken.

Heb je vragen over het Manifestival? Of heb je deze editie gemist en wil je de volgende niet missen?Neem dan contact op via communicatie@zorgnetoost.nl.

Bekijk de presentaties door op de buttons te klikken.