#Privacymaart van start

YES! Vandaag starten we weer met #Privacymaart! De jaarlijkse regionale campagne waarin we op een positieve en ludieke manier informatieveiligheid onder de aandacht brengen. In deze lange coronacrisis kan iedereen wel een beetje magie gebruiken. We kijken uit naar een tijd waarin we elkaar weer kunnen ontmoeten. En in de tussentijd zorgen we gewoon samen voor wat magie!

Ook in deze bijzondere tijd speelt privacy een belangrijke rol. Of misschien juist in deze tijd! Een tijd waarin alles anders is, maar één ding blinkt echt uit namelijk de kracht van samenwerken! De campagne staat daarom in het teken van de onschatbare waarde van samenwerken. Want hoe fijn is het om van elkaar te kunnen leren! De komende vier weken delen we de beste tips, ervaringen en verhalen van de privacyambassadeurs van de verschillende instellingen in de regio. Hou daarom onze kanalen goed in de gaten en laat je betoveren en ontdek de onschatbare waarde van samenwerken!

#Privacymaart