#Privacymaart: Vergrendel je computer. Een makkelijke optie toch?

Lian Vree Egberts sprak met Miriam Nijmeijer en Cindy Kroeze van Livio over de beste privacytips. Bij Livio zoeken ze vooral naar simpele en praktische oplossingen. Zoals bijvoorbeeld het vergrendelen van je computer als je niet bij je computer bent. Cindy gaf zelfs aan dat het zo’n gewoonte is geworden dat ze dit thuis ook doet terwijl ze een kop koffie pakt. En heb jij vanmorgen je computer gelockt toen je een kop koffie ging pakken? Wil je weten hoe je je computer ook alweer vergrendelt? We hebben een spiekbriefje voor je gemaakt waarop de verschillende opties staan om eenvoudig je laptop of computer te vergrendelen of je beeldscherm te blokkeren.

Wil je meer tips over het gebruik van e-mail? Bekijk hier de tips van het digital trust center.

Spiekbriefje