#Deregiowerkt

JA WE KUNNEN (aan de slag)! Als nuchtere Twentenaren proberen we het liefst gewoon zoveel mogelijk Nederlands te gebruiken. En dat is soms best een uitdaging in de ICT wereld. Dus om de Nederlandse versie van Obama te gebruiken; we kunnen en gaan dus aan de slag! Vorige week konden we namelijk ons werkplan voor de komende periode uit de doeken doen. Geen ingewikkelde termen, maar een verhaal over hoe we er samen aan willen werken om de juiste informatie tijdig op de juiste plek beschikbaar te hebben. Tijdens de bijenkomst vertelden onze bekende Twentenaren (BT’ers) Ronald Spanjers, Leon Visser, Vincent Rikkerink, Alex Meijering en Ivo v.d. Klein meer over de route van samenwerking in ons mooie #Twente! De bijeenkomst was tevens het startsein van de campagne #deregiowerkt. Hierin nemen we jullie de komende weken mee in ons werkplan en zullen we steeds een onderdeel toelichten. #aanhetwerk

#RSO #regionalesamenwerking #gegevensuitwisseling #deregiowerkt