#Deregiowerkt; maak kennis met de ZorgNetOost Regieraad

Als de drie adviescommissies zich hebben gebogen over een idee brengen zij een gezamenlijk advies uit aan de regieraad. De regieraad bestaat uit de ICT-/informatiemanagers van de zorgorganisaties die investeren in ZorgNetOost. De regieraad beoordeelt of het uitgewerkte idee past binnen de uitgangspunten van ons #Manifest en dus een bijdrage levert aan de doelstelling: de juiste informatie tijdig op de juiste plek. Als dat het geval is, brengen zij een positief advies uit aan de Raad van Commissarissen.
Sinds kort hebben we een nieuwe aanwinst in de regieraad: Charles Eringfeld. Hij viel met zijn neus in de boter, want bijna gelijk met zijn komst bij Livio werd Livio ook mede-investeerder van ZorgNetOost. Daarmee krijgt de VVT een nog duidelijker stem binnen ZorgNetOost.

Charles neemt veel regionale ervaring vanuit Nijmegen mee en herkent dan ook direct veel van de vraagstukken. Wanneer we Charles vragen naar zijn verwachtingen van ZorgNetOost vertelt hij: ‘Ik hoop dat we focus kunnen aanbrengen en samen de keten beter kunnen bedienen door de informatiestromen goed te regelen via ZorgNetOost.’