#Deregiowerkt: regionaal samenwerken op landelijk niveau

We geloven heel erg in regionale samenwerking en ook in samenwerking met andere regio’s. Daarom zijn we niet alleen aangesloten bij de vereniging RSO Nederland, maar hebben we ook een actieve rol.
RSO Nederland is de overkoepelende vereniging van alle regionale samenwerkingsorganisaties (RSO’s), zoals ZorgNetOost, in Nederland. RSO Nederland is namens de RSO’s de gesprekspartner van VWS, Zorgverzekeraars Nederland, VZVZ, de zorgkoepels en andere landelijke organisaties.
Ben je bekend met al onze collega RSO’s?
RZCC: Regionaal Zorg Communicatie Centrum, Stichting Rijnmondnet, Stichting Zorgring NHN, Sleutelnet, ZorgNetOost , Regionaal Elektronisch Netwerk (REN) West-Brabant, Wij zijn GERRIT, RSO Haaglanden, Sigra, Zorgnetwerk Midden-Brabant en Trijn.

#RSO #regionalesamenwerking #gegevensuitwisseling #digitaliseringindezorg #samenwerken #werkplan