#Deregiowerkt: LSP daar kom je verder mee

Wist je dat wij de regionale beheerder zijn voor het #LSP? Daarom helpen we je graag op weg met het gebruik van het LSP en informeren je over de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied. Komende week start dan ook onze nieuwe #LSPcampagne: LSP daar kom je verder mee.

Eerder deelden we al de mooie mijlpaal voor apotheken, namelijk 80% opt-in. Dit betekent dat in onze regio 80% van de patiënten toestemming geeft aan zijn of haar apotheek om medische gegevens te delen en uit te wisselen met andere zorgverleners. En dat biedt potentie om het #LSP nog beter te gebruiken nu er voor #huisartsen en #apotheken zo’n goede basis is. Een perfect moment om de campagne te starten dus!

Wat je kunt verwachten van de #LSPcampagne? O.a. tips van huisartsen en apothekers aan de eigen collega’s over hoe je het LSP zo optimaal in kan zetten. En nog een klein tipje van de sluier: de nieuwe folders en toestemmingsformulieren zijn er ook helemaal klaar voor… Binnenkort meer!

#RSO #regionalesamenwerking #gegevensuitwisseling #samenwerken #werkplan #deregiowerkt #LSPcampagne