#Deregiowerkt: ZorgNetOost in de slingers

Dat wij graag iets vieren zal inmiddels duidelijk zijn. Het vieren van successen leidt namelijk tot meer successen en verbinding. En wie houdt daar nou niet van?

Deze keer kunnen we trots melden dat onze nieuwe website live is! En we hebben niet alleen een nieuw fris uiterlijk, we zetten nu vooral onze nieuwsberichten centraal. Hiermee kunnen we op laagdrempelige manier gemakkelijk alle belangrijkste informatie en documenten met jullie delen. Zodat het groeit als een kennisbank van zowel de landelijke als regionale ontwikkelingen. En ook aan het gebruikersgemak is gedacht, je vindt er namelijk verschillende filters om straks goed te kunnen zoeken wanneer de kennisbank goed gevuld is.
Waar zou jij graag meer over willen weten?

#RSO #regionalesamenwerking #gegevensuitwisseling #samenwerken #kennisdelen