#deregiowerkt: samen sterk!

Deze week zouden we eigenlijk weer de #RSOdagen van RSONederland hebben. We zouden zelfs een feestje vieren; want het was onze eerste lustrumeditie. RSO Nederland bestaat namelijk 5 jaar!

Met de RSOdagen komen we vanuit alle RSO’s uit heel Nederland bijeen om kennis uit te wisselen, te inspireren en te netwerken. Dit kan nu natuurlijk even niet fysiek. Hoe toepasselijk was het dan ook dat we gisteren een online sessie hadden over online kennisdelen en samenwerken binnen RSO Nederland. Want dat we dit goed kunnen bleek wel uit de terugblik op de drie inhoudelijke coalities (#bgz Basisgegevensset Zorg, #PGO en #eOverdacht). Overzicht, inzicht en samenhang staan hierin centraal en hier is letterlijk uitvoering aangegeven. Wat is er veel gebeurd het afgelopen jaar en wat zijn we gegroeid met RSO Nederland!

Vanuit @ZorgNetOost zijn we altijd nauw betrokken bij RSONederland en ook al zaten we dan ook achter onze schermen, we zaten er wel met een trotse glimlach! We kijken er naar uit om dit volgend jaar nog verder vorm te geven. En met de komst van de nieuwe kennisomgeving waar we al even naar konden gluren, weten we zeker dat we hier volgend jaar weer flinke stappen in kunnen zetten.

Bedankt collega RSO’s! Fijn om jullie op afstand toch even te zien!

Wij zijn GERRIT, Regionaal Elektronisch Netwerk (REN) West-Brabant, Stichting Rijnmondnet, Stichting Zorgring NHN, RSO Haaglanden, Sigra, Sleutelnet BV, RZCC: Regionaal Zorg Communicatie Centrum, Zorgnetwerk Midden-Brabant, Trijn

#RSO #regionalesamenwerking #gegevensuitwisseling #samenwerken #kennisdelen