#deregiowerkt: warm welkom voor ons nieuwste ZNO familielid!

Sinds kort is de ZorgNetOost-familie uitgebreid met Priscylla Beentjes. En alhoewel ze nog maar net is begonnen, voelt het alsof ze al langer in de familie is 🙂 Hoog tijd dus om haar voor te stellen!

“Mijn naam is Priscylla Beentjes en ik woon in Haaksbergen. Het bevalt me daar erg goed, zo goed dat ik dit jaar op zoek ben gegaan naar een baan in de buurt. Tot voor kort werkte ik in het Dijklander ziekenhuis in Hoorn. Dat ging prima op afstand maar het is toch erg fijn om in de buurt te werken. Dat heeft me naar ZorgNetOost gebracht.

Bij ZorgNetOost ben ik de regionale projectportfoliomanager. Je kunt me tegenkomen als je werkt in een regionaal project of als je betrokken bent bij uitwisseling van gegevens tussen zorgverleners. Of als je een goed idee hebt voor een regionaal project , dan moet je me dat zeker laten weten!
De komende periode zal ik de Twentse zorgverleners beter leren kennen, dus misschien is dat ook een reden dat we elkaar ontmoeten.”

Met de komst van Priscylla zetten we de volgende stap in het regionaal projectportfoliomanagement. De eerstvolgende brede sessie, waar je Priscylla (digitaal?) kan ontmoeten is de prioriteringssessie van de RRP op 20 januari.
Heet jij haar ook van harte welkom?