#deregiowerkt: voor 2171 mensen een nieuw jasje!

Sinds 2010 weten steeds meer zorgverleners dagelijks het ZNO ZorgPortaal te vinden als startpunt voor verschillende regionale diensten. We vinden het daarom belangrijk voor de inmiddels 2171(!) gebruikers dat het portaal met zijn tijd mee gaat. Daarom zijn we bezig met de overstap naar het nieuwe platform: VIPLive van Topicus. Hierin hebben we nu een eerste stap gezet. Het portaal heeft namelijk een nieuw jasje gekregen! Voor gebruikers is vooral de layout veranderd en kunnen ze gebruik maken van de diensten zoals ze gewend zijn. Onder water verandert er al wat meer zodat we helemaal voorbereid zijn op de stappen die we in 2022 gaan zetten om daadwerkelijk over te gaan naar het nieuwe platform.

Benieuwd wat er gebeurt op een regionaal portaal? We hebben wat mooie wistjesdatjes verzameld.

Wist je dat…
… 2171 medewerkers van o.a. huisartspraktijken, apotheken en VVT-instellingen gebruik maken van het portaal;
… je toegang hebt tot de diensten MijnPatient, Lab Medlon, Lab SHO en Lab XDS;
… er via de dienst Lab Medlon dit jaar al ruim 188.000 labaanvragen zijn gedaan via ons portaal.

#deregiowerkt: voor 2171 mensen een nieuw jasje!