#LSPdaarkomjeverdermee: Visie op de toekomst

We vroegen apothekers en huisartsen(post) naar hun visie op de toekomst voor het LSP en de samenwerking in de regio. Daar zijn mooie ideeën en vooruitzichten uit naar voren gekomen. Wat zie jij door je verrekijker? Laat het ons weten.

We beginnen met het LSP. Apotheker Antonella hoopt dat er snel meer informatie via het LSP beschikbaar komt, zoals wijzigingen van medicatie en of iemand een baxter gebruikt.

Renate Haakmeester van de SHT vertelt dat de spoedverwijzing van de HAP naar de SEH via het LSP op het verlanglijstje staat.

Wilfred de Boer zoomt in op samenwerking in de regio en vertelt dat de behoefte vanuit huisartsen groter wordt om makkelijk te communiceren met de patiënt en betrokken zorgverleners in het netwerk.

Apotheker Matthijs van der Kraats gaat graag door op de weg die we hebben ingezet. De verbinding tussen ZorgNetOost en de apothekersvereniging TAO-UA vindt Matthijs waardevol: ‘het is fijn dat er een regio-coördinator is waar projecten samenkomen, en waar overzicht op de projecten is’.

Erik Mijnhardt sluit af: ‘We willen naar nog meer standaardisatie. Het is belangrijk dat we overleggen en van elkaar weten wat we doen. Maar uiteindelijk gaat het erom wat je doet in de praktijk.

Heb jij nog een mooi vooruitzicht voor ogen? Laat het ons weten.

#LSPdaarkomjeverdermee #RSO #samenwerken