#Deregiowerkt: goede voornemens

Het klinkt misschien afgezaagd; goede voornemens hebben. En waarom zou je eigenlijk juist goede voornemens in januari hebben? Maar hoe fijn is bijvoorbeeld een nieuw maagdelijk wit notitieblok of met je mes door een nieuw potje pindakaas of om als eerste door een spierwit weiland te lopen en je eigen spoor te trekken? Daarom staan we juist graag even stil bij een nieuw jaar, met nieuwe kansen!

De coronatijd heeft ons geleerd dat samenwerken alleen maar belangrijker is geworden. En maakt ons creatief. We zoeken de kansen in de uitdagingen die iedereen heeft. We zoeken samen naar want ons verbindt, waarin kennisuitwisseling en samenwerken centraal staat. Dit doen we niet alleen in de regio maar ook met onze RSO-collega’s (Wij zijn GERRIT, Regionaal Elektronisch Netwerk (REN) West-Brabant, Stichting Rijnmondnet, Stichting Zorgring NHN,RSO Haaglanden, Sigra, Sleutelnet BV, RZCC: Regionaal Zorg Communicatie Centrum, Zorgnetwerk Midden-Brabant, Trijn) binnen RSO Nederland.

En ook in die kennisuitwisseling worden we steeds creatiever. Zo zijn Marloes en Pim vorig jaar op uitnodiging van collega RSO Gerrit, wezen wandelen met Nienke en Anke. Zowel letterlijk als figuurlijk een gezonde manier om kennis met elkaar te delen en te leren van elkaars projecten en manier van werken.

Op naar meer creativiteit in 2022! De beste wensen!

#RSO #regionalesamenwerking #gegevensuitwisseling #kennisdelen #RSOinbeweging