#ZNOPrivacypost: Aan de slag met je goede voornemens

Nu de goede voornemens voor dit jaar nog vers zijn, is het tijd om aan de slag te gaan. Vandaag zoomen we in op tweefactorauthenticatie én geven we je een inkijkje in onze goede voornemens.

Voor het beveiligen van een account wordt vaak om een gebruikersnaam en wachtwoord gevraagd. Een veiligere manier om je account te beveiligen is tweefactorauthenticatie. Daarmee verklein je de kans dat hackers toegang krijgen tot je accounts of je gegevens. Met tweefactorauthenticatie gebruik je twee factoren om in te loggen. Het gaat om iets wat je weet (een code of wachtwoord), iets wat je hebt (een telefoon of token) of iets wat je bent (een uniek kenmerk zoals een vingerafdruk of gezicht).

Stel jij tweefactorauthenticatie in als deze optie wordt geboden?


Heb je ‘soms’ of ‘nee’ ingevuld, maar wil je wel graag aan de slag met tweefactorauthenticatie? Het stappenplan van Digital Trust Center helpt je op weg.

Wat is het volgende goede voornemen van dit jaar waar jij mee aan de slag gaat? Bij ZorgNetOost is dat het organiseren van de campagne Privacymaart. We zijn al een flink eind op weg; later meer! Houd onze berichten in de gaten, want de campagne start al over een maand.

#RSO #privacy #2fa #tweefactorauthenticatie #goedevoornemens