#LSPdaarkomjeverder mee: praktische handleiding (her)aansluiten op het LSP

Praktijkwijzigingen bij huisartsen en apothekers komen regelmatig voor en hebben vaak invloed op de LSP-aansluiting. We hebben een handleiding (her)aansluiten op het LSP voor huisartsen en apothekers ontwikkeld om deze groep te ondersteunen de juiste stappen in de juiste volgorde te nemen.

Bij praktijkovernames en andere overgangssituaties, zoals een wijziging in de bedrijfsvoering of naamswijziging van de praktijk, moeten er de nodige zaken geregeld worden ten behoeve van het LSP. Regelmatig bestaat er echter onduidelijkheid over de te nemen stappen. Onze handleiding heeft als doel om duidelijkheid te creëren over de in overgangssituaties te nemen stappen. Er wordt stap voor stap uitgelegd welke handelingen moeten worden uitgevoerd in de verschillende overgangssituaties.

Deze handleiding hebben we samen met huisartsen en apothekers gemaakt; een handleiding voor en door zorgverleners dus. Wij zorgen ervoor dat de handleiding actueel blijft en onlangs hebben we de handleiding bijgewerkt.

We kunnen huisartsen en apothekers nog beter ondersteunen als we tijdig worden geïnformeerd over wijzigingen. Gelukkig komt door de goede samenwerking in de regio deze informatie van apothekers en huisartsen(posten) vaak al snel bij ons terecht.

Ben je nieuwsgierig geworden, of kan je de handleiding direct al goed gebruiken? Bekijk ze dan via onderstaande buttons:

#gegevensuitwisseling #regionalesamenwerking #RSO #kennisoverdracht #LSP #handleidingen #LSPServicedesk