#LSPdaarkomjeverdermee; samenwerking brengt ons verder.

Het einde van deze LSP campagne nadert. Na het bereiken van de mijlpaal van 80% opt-in voor apotheken hebben we de potentie om het LSP in de regio nog beter te gebruiken, laten zien. Veel onderwerpen kwamen aan bod, zoals het optimaal gebruiken van het LSP, wie welke gegevens uitwisselt, meerwaarde voor de kwetsbare patiëntgroep, zicht op ontwikkelingen en de ondersteuning door ZorgNetOost. En zoals je van ons gewend bent doen we het vooral samen. Met tips van huisartsen en apothekers uit de regio, iets met wijzen uit het Oosten ;-). Daarom sluiten we deze campagne graag af met de woorden van apotheker Nadien Abbink, over het belang van onze regionale gebruikersgroep LSP:

“Binnen de gebruikersgroep LSP delen we kennis en ervaring. De gebruikersgroep bestaat uit mensen met diverse achtergronden en verschillende werkomgevingen. Daardoor komen we te weten hoe in de verschillende hoeken van de gezondheidszorg de werkprocessen zijn, waar behoefte aan is en waarom. Deze samenwerking helpt ons om het LSP optimaal te kunnen gebruiken en ontwikkelen.”

Ook na deze campagne gaan we natuurlijk gewoon door met ons werk voor het LSP. Want je weet, LSP, daar kom je samen steeds verder mee.