#deregiowerkt: verbinden op afstand

Wat een bijzondere dag nu de meeste coronamaatregelen zijn opgeheven. De afgelopen twee jaar hebben we bijna geheel vanuit huis gewerkt met ons fijne team. En net als iedereen moesten wij ook eerst onze draai hier in vinden. Al snel werd de maandag onze favoriete dag, dan starten we namelijk samen digitaal de week met eerst een “topteam-vraag”. Wat begon als een grapje waarbij je aan de hand van foto’s moest raden van wie welke koelkast was, bleek een mooie manier te zijn om verrassende dingen over elkaar te leren en op afstand te verbinden. Zo kwamen we er achter dat we allemaal best zuinig leven, zijn er nieuwe coronahobby’s ontdekt en hebben we gespeculeerd over in welke Olympische sport een collega best goed zou zijn.
Inspiratie gekregen om ook je (team)overleg op zo’n fijne manier te starten? We hebben de vragen voor je gebundeld, bekijk ze via onderstaande button:

#RSO #regionalesamenwerking #ZorgNetOost #samenwerken #deregiowerkt #kennisdelen #topteam