#Privacymaart van start!

YES! Vandaag starten we weer met #Privacymaart!

De jaarlijkse regionale campagne waarin we op een positieve en ludieke manier informatieveiligheid onder de aandacht brengen. Deze keer staat privacy door de ogen van de patiënt centraal in de campagne. De afgelopen periode hebben we deze campagne voorbereid met de leden van de ZNO Kennisgroep Privacy & veiligheid. Dit zijn de ambassadeurs van de campagne binnen de instellingen, de experts op het gebied van privacy.
De hele maand maart volgen we een fictieve dame, mevrouw Kemper, in haar ervaringen met zorginstellingen. Gedurende haar reis komen we langs verschillende thema’s rond privacy. Deze bespreken we met onze experts. Zij delen ervaringen en geven praktische tips. We zijn dan ook trots om vandaag eindelijk te kunnen starten en te laten zien hoeveel kennis er al is in de regio en hoe krachtig het is om op deze manier samen te werken. Want hoe fijn is het om elkaar te helpen en van elkaar te kunnen leren!

Hou deze maand onze kanalen goed in de gaten om niets te missen van de campagne.

#Privacy #veiligheid #samenwerken #RSO #kennisdelen #Privacymaart