#Deregiowerkt aan privacy

Onze privacycampagne #Privacymaart heb je natuurlijk niet kunnen missen. Volgende week is alweer de laatste week. We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen over de campagne hebt. Misschien wil je nog wel meer weten over één van de thema’s. Of misschien wil je kennismaken met de organisatie van de campagne. Dat kan! ZorgNetOost organiseert op 31 maart van 15.00 – 16.00 een meet & greet met de organisatie van de campagne. Tijdens de online meet en greet zitten Marloes Elskamp-Sanders en Lian Vree Egberts voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Zien we je dan? Gebruik hiervoor deze link (we gebruiken Teams). Kan je niet zo lang meer wachten en heb je nu al vragen? Stuur ze dan alvast in via communicatie@zorgnetoost.nl en wij zoeken het voor je uit.

#RSO #regionalesamenwerking #gegevensuitwisseling #samenwerken #kennisdelen