#Deregiowerkt: Ik zie, ik zie wat jij ook ziet?

Wij denken graag in mogelijkheden, kijken vooruit en zoeken een gemeenschappelijke deler. Zo worden we vaak gevraagd om mee te kijken naar bepaalde applicaties en hier werken we natuurlijk graag aan mee. Alleen denken wij niet vanuit applicaties, maar meer vanuit functionaliteiten. Wat kan je er eigenlijk mee, wat heb je er aan en welk proces ondersteunen we hiermee? Eigenlijk is het vaak maar een simpele vraag: wie wordt hier blij van?

Zo faciliteerden we onlangs, met een grote grijns, een sessie over mogelijkheden omtrent verwijzen. Houd vooral onze website en social media kanalen in de gaten voor updates over dit soort sessies! Maar we wilden alvast even vertellen hoe mooi we het vinden om samen iets te verkennen binnen de regio. En hoe blij we zijn dat het vertrouwen er is om open de dialoog aan te gaan. Daar werd onze grijns in elk geval nog groter van!

#RSO #regionalesamenwerking #gegevensuitwisseling #samenwerken #kennisdelen