#Deregiowerkt!

Met veel trots kunnen we melden dat onze Marloes sinds 1 mei de bestuurssecretaris is van RSO Nederland. Zie hier het bericht van RSO Nederland over dit nieuws:

Marloes Elskamp-Sanders nieuwe bestuurssecretaris RSO Nederland
Marloes Elskamp-Sanders is sinds 1 mei de nieuwe bestuurssecretaris van RSO Nederland. Marloes volgt Ron Noordhuis op, die op 1 maart na een noodlottig ongeval helaas veel te vroeg is overleden.
“We zijn erg blij dat Marloes deze belangrijke taak op zich wil nemen”, aldus Renie Heerbaart, voorzitter van RSO Nederland. “Het verlies van Ron is nog dagelijks voelbaar in ons werk. Het is daarom erg fijn dat Marloes – die al langere tijd nauw samenwerkte met Ron – zijn belangrijke taken en werkzaamheden kan overnemen.”
Marloes is geen onbekende bij RSO Nederland. Al sinds 2010 werkt zij bij ZorgNetOost, de regionale samenwerkingsorganisatie (RSO) van Twente en omstreken. Marloes blijft actief voor ZorgNetOost, met name op het gebied van het kennis- en samenwerkingsplatform.

Gelukkig zijn we haar niet helemaal kwijt want ze blijft ook nog deels voor ZorgNetOost werken, waardoor ze naast haar inzet op landelijk niveau voor RSO Nederland, nog steeds actief betrokken blijft in de regio. En dus zijn we niet alleen erg trots, maar stiekem ook een beetje blij!

#deregiowerkt #samenwerken #verbinden