Festival Cybersecurity

Op 28 juni van 14:00 tot 20:00 uur is het zover: het Festival Cybersecurity in de zorg op de Universiteit Twente! Het festival dat uitsluitend voor de zorgsector is bedoeld, wordt georganiseerd door Acute Zorg Euregio, ZorgNetOost, THOON, FEA Almelo, Hogeschool Saxion en Universiteit Twente. Het festival zal geopend worden door Oscar Koeroo (Ministerie Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS)) gevolgd door verschillende bijdragen, topsprekers, interactieve workshops, live demonstraties en wordt in de pauze gezorgd voor een buffet!

De eerste persoonlijke inschrijfronde heeft inmiddels plaatsgevonden en momenteel hebben we nog maar enkele plekken te vergeven! Ben je werkzaam in de (acute) zorg in de regio Twente en heb je affiniteit met cyber? Schrijf je nu dan snel in om een plek te reserveren. Want vol=vol! Deelname is kosteloos.