Zorg en ICT beurs: Marloes en Marieke zijn op pad vandaag!

Gelukkig vindt de zorg en ICT beurs dit jaar weer fysiek plaats. Marloes en Marieke struinen vandaag daarom letterlijk tussen de stands. En met zo’n vol programma is het nog moeilijk kiezen tussen de boeiende kennissessies. Gelukkig is er genoeg te bespreken rondom regionale samenwerking. Een feest van herkenning en goed om te zien dat een RSO hier een duidelijke positie in heeft. Daar kunnen we ons natuurlijk helemaal in vinden. Ook is er veel aandacht voor de landelijke programma’s en voorzieningen. Een mooie manier om onze kennis bij te spijkeren en met de experts in gesprek te gaan.

En natuurlijk ook fijn om een aantal gezichten nu weer eens live te zien in plaats van via een scherm 😉

#samenwerken #rso #kennisdelen #zorgenictbeurs