#Deregiowerkt: ik raadpleeg, jij raadpleegt, wij raadplegen.

Gisteren was het weer tijd voor ‘de ZNO raadpleging’ zoals dit inmiddels is gaan heten, oftewel een bijeenkomst van de Raadpleging Regionaal Projectportfolio (RRP). Het doel van dit overleg is met een mooie volzin het inventariseren en prioriteren van regionale project(ideeën) en het uitwisselen van kennis en ervaring op het gebied van regionale projecten.

Hoogste tijd dus om elkaar bij te praten over de laatste ontwikkelingen rondom de lopende projecten op de regionale projectenkalender.

Zo nam bijvoorbeeld Acute Zorg Euregio iedereen mee in de ontwikkelingen rondom de implementatie van het project #Grensstreken. De digitale vooraankondiging van een Duitse ambulance naar een Nederlandse SEH. Vertelde Ilse Moes alles over de interessante ontwikkelingen bij de huisartsen. En we doken samen met Astrid Egbertzen en Ivo van der Kleijn in de boeiende wereld van het 360 graden beeld en project #Inzicht.

En als je zoekt naar de betekenis van het woord ‘raadplegen’ vind je ‘een bron van informatie of ervaring aanspreken’. Met recht kunnen we dus zeggen een geslaagde raadpleging! Op naar meer samenwerking!

#RSO #samenwerken #kennisdelen #deregiowerkt