#Deregiowerkt: doe jij mee aan de zomeropruiming?

Nu de zomerperiode bijna aanbreekt is het weer hoogste tijd om op te ruimen! Daarom is het weer tijd voor de jaarlijkse opschoonactie voor alle gebruikers van het ZNO ZorgPortaal.
Zoals je weet werken we binnen ZorgNetOost samen om de juiste informatie tijdig op de juiste plek te krijgen. In dat kader vinden we het belangrijk dat ook de juiste mensen toegang hebben tot de juiste informatie.
We merken dat er veel wisselingen zijn qua gebruikers, met name in huisartspraktijken en apotheken. Daarom zullen we deze groepen benaderen om te controleren of alle medewerkers al zijn aangemeld of dat er nog medewerkers moeten worden afgemeld. In de waan van de dag wordt dit laatste nog wel eens vergeten merken we. Met de opschoonactie willen we net als vorig jaar, weer tot een actueel overzicht komen van wie werkzaam is bij welke organisatie, zodat alleen de juiste personen toegang hebben tot de regionale dienst namens de betreffende organisatie.
Help je mee met opruimen?

#RSO #samenwerken #kennisdelen #deregiowerkt #gegevensuitwisseling