Festival Cybersecurity

Eindelijk is het zover: de eerste editie van het Festival Cybersecurity in de zorg. Want dit smaakt naar meer! Het festival is een mooie coproductie van Acute Zorg Euregio, THOON, FEA Almelo, Hogeschool Saxion, Universiteit Twente en ZorgNetOost. Een goed voorbeeld van regionale samenwerking waarbij we ons krachten hebben gecombineerd en samen een veelzijdig programma hebben opgezet. En dit blijkt wel het thema van de dag, want samenwerken op het gebied van privacy en cybersecurity is nodig!

Het festival werd geopend door een enthousiaste Patrick van der Schaaf en Oscar Koeroo zette de aanwezigen aan het denken met zijn de keynote speech. Nu is het tijd om zelf aan de slag te gaan en duiken we de diepte in met verschillende deelsessies met kennissessies, interactieve workshops en live demonstraties. Zo leren we over de NEN7510 in Jip en Janneke taal, is er heuse hackende huisarts of ontdekken we wat we kunnen en moeten bij een cybercrisis.

#RSO #kennisdelen #samenwerken #privacy #cybersecurity