#deregiowerkt: samenwerking SHO en Medlon

Vanaf vandaag werken SHO Centra voor medische diagnostiek en Medlon BV in Twente samen onder de vlag van Unilabs Nederland.
Voor patiƫnten betekent dit dat je in Twente geen onderscheid meer hoeft te maken naar welke locatie je gaat voor bloedafname. Hoe fijn is dat!

Als we kijken naar onze diensten betekent dit voor de huisartsen die nu aanvragen via SHO Diagnostiek Online alleen dat de naam van de tegel verandert (naar ZNO Lab Unilabs). De route zelf is niet veranderd. Voor degene die via Medlon aanvraagt, wijzigt er niets.

De samenwerking heeft wel een heel praktisch voordeel voor de gebruikers van onze dienst Lab XDS voor apothekers. Voorheen waren hier alleen de labwaarden van Medlon zien. Vanaf vandaag zijn vind je hier ook de waarden van SHO. Hierdoor heb je als apotheker een meer compleet beeld van de patiƫnt.
Je kan je voorstellen dat wij blij zijn met deze stap en kijken er naar uit om onze prettige samenwerking via Unilabs Nederland voort te zetten!


PS Wil je meer weten over wat de integratie van de bloedafname SHO en Medlon in Twente precies betekent? Bekijk dan de website van Unilabs.

#RSO #samenwerken #kennisdelen #gegevensuitwisseling