#ZNOPrivacypost: Terugkijken, leren en aan de slag

Tijd om nog even na te genieten van de eerste editie van het festival cybersecurity in de zorg. Kijk je met ons mee in de aftermovie? Zoals Johan Keijzer mooi verwoordt in de film: cybersecurity raakt ons allemaal en regionale samenwerking is hierin essentieel. Dit sluit aan bij de opzet van het festival want dit is juist ontstaan vanuit de regionale samenwerking tussen Thoon, FEA, Bureau Acute Zorg, Saxion, Universiteit Twentehttps://www.utwente.nl/ en ZorgNetOost.

We kunnen ons voorstellen dat je keuzestress had bij het selecteren van vier deelsessies. Of misschien kon je helaas niet aanwezig zijn.

De volgende stap is om met de informatie aan de slag te gaan. Dat betekent bijvoorbeeld dat je je beter kan voorbereiden op een crisis, of dat je gerichter met bewustwording voor privacy aan de slag gaat, of misschien wel dat je toch je wachtwoorden sterker maakt.

Welke sessie heeft jou aan het denken gezet over cybersecurity? En met welke geleerde lessen ga je aan de slag de komende periode? Laat het ons weten.

#RSO #privacy #samenwerken #kennisdelen #gegevensuitwisseling #onlineveiligheid